Haminan talousalueen uutislehti

Hamina lapasessa

Valtuuston puheenjohtaja Titta Erkkilä julkisti Hamina lapaset -kilpailun lauantaina Trykininpuistossa.

Miltä Hamina näyttäisi lapasiin sommiteltuna? Trykininpuiston joulutapahtumassa julkistettiin Hamina-aiheisten lapasten suunnittelukilpailu. Kilpailuaika on 16.12.2023-1.9.2024.

Työn toteutus on vapaa, kunhan lopputuloksena on oman malli mukaan toteutetut Hamina-aiheiset lapaset sekä kaava, jolla muutkin innokkaat pääsevät toteuttamaan käsityön. Mallia voidaan hyödyntää tulevaisuudessa esimerkiksi myös erilaisten kurssien muodossa.

Mallin tulee olla täysin omaa suunnittelua. Valokuva valmiista työstä ja ohjeet työhön toimitetaan yhteystiedoilla varustettuna 1.9.2024 mennessä joko kaupungin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella (https://www.hamina.fi/hamina-lapaset-suunnittelukilpailu/) tai paperisena asiointipalvelu Rinkeliin.

Työn voi myös nimetä, ja jos siihen liittyy jokin tarina, olisi sekin mielenkiintoista tietoa. 

Voittajan työn ohjeet ovat maksutta ja vapaasti kenen tahansa käytettävissä.

Esiraati valitsee ehdokkaat ”loppukilpailuun” ja lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestysaika on 16.9.-30.9.2024 ja äänestää voi joko sähköisesti tai Haminan kirjastoissa.

Voittaja julkistetaan Haminan Syysmarkkinoilla lokakuussa 2024. Palkinto on 200 € lahjakortti voittajan valitsemaan haminalaiseen liikkeeseen. Lisäksi Haminan kaupunki varaa mahdollisuuden kunniamaininnan antamiselle.

Voittajan palkitseminen järjestetään Raatihuoneella ajankohtaan sopivan valtuuston kokouksen yhteydessä.

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide

Lue myös