Haminan talousalueen uutislehti

Haminan hyvän mielen jouluaaton perinne ei katkea

Hamina hyvän mielen jouluaaton ahkerasta talkooväestä osa ehti kuvaan ennen ruokailun alkua. Kuva: Vesa Uotila.

Haminan hyvän mielen jouluaatto onnistui lyhyestä valmisteluajasta huolimatta erinomaisesti. Lions Club Hamina/Bastioni otti vetovastuun yhteisöllisestä tapahtumasta, joka uhkasi jo loppua tekijöiden puutteessa.

– Teimme marraskuun puolivälissä päätöksen, että alamme järjestämään hyvän mielen jouluaattoa, kertoo Vesa Uotila Lionseista.

– Todella lyhyen valmisteluajan puitteissa saimme osittain omin varoin, osin hyvän mielen jouluaaton keräyksen avulla hankittua 42 lahjakorttia, arvoltaan 50 euroa kukin. Ne jaettiin tarvitsijoille hakemusten perusteella. Iso kiitos kaikille lahjoittajille!

– Suuren kiitoksen ansaitsevat myös K-market Itäväylä ja kauppiaat Sari ja Petri Savinen, jotka lahjoittivat aattoaterian ruoat kinkuista ja lohesta laatikoihin. Sekä Maria Lappalainen, joka leipoi kakut kahvipöytään.

Jouluaaton aterialle Simeoni-salissa osallistui 30 henkeä, joista osa oli talkoolaisia. Tunnelmaa tilaisuuteen toivat duo Niina Huopainen – piano ja Noora Karjalainen -huilu sekä Ekamin väkeä omalla pienellä tunnelmannostatuksellaan.

– Osa vieraista viihtyi niin hyvin, että jäivät auttamaan vielä siivoamisessa.

Haminan hyvän mielen jouluaatto toteutuu myös 2024.

– Ensi jouluksi pääsemme tekemään valmisteluita jo hyvissä ajoin, Uotila tunnelmoi.

Niina Huopainen ja Noora Karjalainen viihdyttivät Simeon -saliin kertynyttä väkeä jouluisin sävelin. Kuva: Vesa Uotila.

Lue lisää aiheesta:

TATTOO jättijako 6.5.-toistaiseksi
Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli