Haminan talousalueen uutislehti

Tattoo ja Ulko-Tammio matkamessujen Hamina-tärpit

Kaartin soittokunnan trio antoi matkamessuilla maistiaisia tulevan kesän Hamina Tattoosta. Kuva: Aija Kurko.

Haminan kaupunki oli toista kertaa matkamessuilla Visit Kotka-Haminan seudun kanssa samalla messuosastolla.

Heti torstaina ammattilaispäivillä 18.1. saatiin haminalaisittain hyviä uutisia, kun Matkailutoimittajien Kilta valitsi Ulko-Tammion ja muut Itäisen Suomenlahden saaret vuoden kotimaan matkakohteeksi.

Viime vuoden Visit Kotka-Haminan matkailuorganisaation aluille panemassa kampanjassa Ulko-Tammiossa pyydettiin matkailijoita pitämään puhelimet taskuissaan. Saaressa vierailijoita oli tarkoitus näin kannustaa ottamaan vapaata sosiaalisesta mediasta ja nauttimaan luonnonrauhasta.

Puhelinvapaa Haminan Ulko-Tammio nousi uutisiin ympäri maailmaa.

Matkamessuilla Haminan kaupunki oli edustamassa tapahtumat -kärjellä. Osalle messuvieraista Hamina oli tuntemattomampi, mutta kiinnostusta paikkakuntaa kohtaan löytyi. Eniten messuilla kiinnosti Hamina Tattoo, mutta myös monet muut asiat, kuten Haminan saaristo, linnoitus ja pyöräilyreitit.

Useat messuvieraat kertoivat saapuvansa Hamina Tattooseen tai ainakin pistävänsä tapahtuman korvan taakse. Tattoosta ensimmäistä kertaa kuulevia hämmästytti tapahtuman laajuus ja monipuolisuus.

Messuosastolla Hamina Tattoon tunnelmiin siivittivät perjantaina ja lauantaina Kaartin soittokunnan jazztrio.

Haminassa joskus aiemmin vierailleet nostivat Haminan valttikorteiksi kauniin kaupunkimiljöön, Linnoituksen uimahallin ja Haminan erilaiset tapahtumat. Tämän vuoden Haminan tapahtumat löytyvät jo haminafestivaltown.fi -sivustolta sekä Hamina Festival Town -esitteestä.

Lue lisää aiheesta

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli

Previous slide
Next slide