Haminan talousalueen uutislehti

Kaupunki teki kiinteistökauppoja

Taiteilija Eino Kaurian tekemä ikkunamaalaus Seurahuoneen porraskäytävässä.

Kaupunginhallitus päätti maanantain kokouksessaan hyväksyä Seurahuoneen korttelista tehdyn tarjouksen. Haminalainen rakennus- ja insinööritoimisto Dualtech oli ainoa tarjouksenjättäjä nettihuutokaupassa, missä kohde oli vuoden sisään toista kertaa tarjolla.

Ensimmäisellä kierroksella kohteelle oli asetettu 150 000 euron lähtöhinta. Se osoittautui liian korkeaksi, kun ottaa huomioon, että myynnin ehtona oli vaatimuksia kiinteistön tulevasta käytöstä ja kehittämisestä.

Toisella kerralla lähtöhinta oli 10 000 euroa ja kohde myytiin 11 000 eurolla. Kauppaan kuuluvat Seurahuone, vanha kaupungintalo sekä kiinteistöllä sijaitsevat muut rakennukset poislukien Katukompassin terassialue, jonka käytöstä sovitaan erikseen maanvuokrasopimuksen yhteydessä.

Sen sijaan entisen Kellokallion palvelukeskuksen myynti haminalaiselle, yrityksille tilapalveluja tarjoavalle THE Roomz Oy:lle palautettiin lisäselvityksiä varten valmisteluun. 

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli