Haminan talousalueen uutislehti

Maaliskuun kulttuuriklubi tarjoaa tanssia

Tanssiryhmä Helmat eli Nadja Hännikäinen (vas.), Liisa Hellsten, Päivi Hyle, Päivi Muurman ja Hannele Hyttinen harjoittelivat viime viikolla Manskin näyttämöllä.

Perjantaina 15.3. on jälleen kulttuuriklubi-ilta. Maksuttomassa ja ikärajattomassa tapahtumassa yhteisötalo Manskissa (Rauhankatu 8) esiintymislavan valtaavat Tanssiryhmä Helmat, itämainen duo Mirva ja Leena, Nadja Hännikäinen soolonumerollaan.

Lisäksi liikkeellistä taituruutta päästään seuraamaan 2022 Haminan kulttuuripalkinnon voittajan, tanssija, koreografi, pedagogi Heli Kärjen soolotanssissa jonka musiikkisäestyksestä vastaa kielisoittaja Tomi Pekkola. Illan päättää Päivi Hylen soolonumerosta, jonka lopussa mukaan tulevat myös muut tanssijat.

Tanssin ilta Manskissa alkaa klo 18.00.

Rytmiklubi

Lauantaina 16.3. on Rytmiklubin vuoro. Kansalaisopiston suojissa operoivat Haminan Bluespiirin kolme kovaa bändiä H.C.B.C. I, I & III  esiintyvät klo 19-22 Tullimakasiinin omintakeisissa puitteissa.

Bluespiiri on toiminut Haminassa vuodesta 2010 ja on tunnettu vanhan bluesin bänditulkinnoistaan ja sovituksistaan. Kevään ohjelmisto koostuu delta blues, new orleans ja jazz-standardi tulkinnoista. Konsertti on K-18 ja sinne on vapaa pääsy.

Lue lisää aiheesta:

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli