Haminan talousalueen uutislehti

Ihana Minä kutsuu Leikariin

Näytteilleasettajien varauskansio alkaa olla jo täynnä. – Ihana Minä -messujen sadan näytteilleasettajan joukossa on ilahduttavasti myös monia paikallisia yrittäjiä. Haminastakin useita, vinkkaa messujen primus motor Pirjo Kiiskinen.

Hotelli Leikarissa pidetään Kymenlaakson suurimmat hyvinvointimessut viikonloppuna 13.–14.4. Nyt kolmatta kertaa järjestettävien messujen tuttu puuhanainen on Leikarin hotellipäällikkö Pirjo Kiiskinen.

– Suurmessut ei ole lainkaan liioittelua, näytteilleasettajia on noin sata. Kaukaisimmat Rovaniemeltä asti, Kiiskinen sanoo.

– Edellisillä Ihana Minä -messuilla kävijöitä oli lähes 5000. Vähintään samaa odotamme nyttenkin. Vieraita on tulossa kauempaakin, päätellen siitä miten hyvin viikonlopun messu- ja majoituspaketteja on myyty.

Messujen käytössä on hotellin koko alakerta sekä kabinetteja ja auditorio toisesta kerroksesta.

– Ulos saadaan tarvittaessa esittelytelttoja, jos sisältä alkaa tila loppua.

Messuille on tulossa hyvinvointituotteita, muotia, kosmetiikkaa, koruja, taidetta, käsitöitä…kaikkea esoteerisista kivistä vitamiinijuomiin, pikkareista kirjoihin.

– Monella näytteilleasettajalla on arpajaisia ja näytöksiä. Paikalla on eri alojen ammattilaisia, mm. seksuaaliterapeutti, optikko, kampaaja, meedio, jäsenkorjaaja, hieroja jne. Monet heistä pitävät ilmaisia kokeilutuokioita, jotka täyttyvät nopeasti.

Messuohjelmassa on myös jooga- ja rentoutustunteja, ja luentoja yläkerran auditoriossa.

Vaikka messuilla menisi koko päivä, ei nälässä tarvitse olla:

– Ravintolassa on aamiaisbuffet, ja päiväaikaan lounasta. Illemmalla kahvilasta saa bistrotyyppistä ruokaa.

Hyvä Minä -messut avautuvat klo 10.30 ja kestävät lauantaina klo 17, sunnuntaina klo 16 asti.

Lue lisää aiheesta:

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli