Haminan talousalueen uutislehti

Normipäivä ja Junior Tattoo avaavat Tattoo-viikon

Nuorisovaltuusto ja Hamina Tattoo -organisaatio kokoontuivat suunnittelemaan Junior Tattoon ja Normipäivän sisältöä

Tattoo-viikko käynnistyy sunnuntaina 28.7. kun Junior Tattoo show ja Normipäivä valtaavat Hamina Bastionin areenan.

Junior Tattoo alkaa kello 12. Esiintymässä on Kotkan seudun musiikkiopiston puhallinorkesteri Kotkan ja Haminan Nuoriso-orkesteri, Rauman Poikasoittokunta ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Kello 15 eteenpäin lavan ottaa haltuun Normipäivä, Haminan nuorisovaltuuston järjestämä nuorilta nuorille -tapahtuma.

Normipäivän ohjelmassa on mm. nuorisokonsertti, jonka vetonaulana esiintyy TUULI, joka arvostettiin kärkiviisikkoon vuoden 2023 YleX Läpimurto -äänestyksessä. Tulos on poikkeuksellinen vasta yhden julkaisun tehneelle artistille.

Vähäisemmäksi eivät jää illan muutkaan esiintyjät: Rock-Criminals, 12.4. pidettävän nuorten bändikilpailun voittaja sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband.

– Hieno iltapäivä ja ilta on siis tulossa, lupaa nuorisovaltuuston Normipäivätiimin vastaava Mette Saarelainen nuorisovaltuustosta.

– Sekä Junior Tattoo että Normipäivä ovat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä ilmaistapahtumia.

Musiikin lisäksi päivän ohjelmaan mahtuu paljon muutakin. 

– Teinisirkus järjestää välinekokeiluja, ja Haminan Seudun Moottorikerholla on kalustoesittelyä. Pikkurahalla voi teettää itselleen glittermeikin. Paikalla on myös kioski josta saa juotavaa ja pientä purtavaa, kertoo Mette. 

Nuorten Bändikilpailu pidetään perjantaina 12.4. yhteisötalo Manskissa klo 18-22. Voittaja nousee heinäkuun viimeisenä sunnuntaina Normipäivän estradille.

Previous slide
Next slide

Jaa artikkeli somessa

Lähetä tai printtaa artikkeli