Haminan talousalueen uutislehti

Reimari nro 14 – 3.4.2024

Klikkaa alla olevaa lehden kuvaa, niin lehti aukeaa uudelle välilehdelle.

Jos käytät tietokoneruutua: Pääset sivun reunoilla näkyvistä nuolista vaihtamaan sivua. Jos sinulla on rullahiiri, niin rullaa pyörittämällä voit suurentaa ja pienentää sivua. Saat sivun suurennustyökalun näkyviin myös painamalla + -näppäintä.

Jos käytät mobiililaitetta: Voit vaihtaa sivua hipaisemalla oikealle tai vasemmalle. Suurenna kuvaa haluamastasi kohdasta viemällä yhteenpuristettu etusormi ja peukalo puhelimen ruudulle. Loitonna etusormea peukalosta ruudun päällä, niin kuva suurentuu. Pienennä kuvaa päinvastaisella sormitekniikalla. Löydät sivun oikeasta yläkulmasta myös pienen valikon merkin, jota klikkaamalla löydät työkalut. Voit esimerkiksi valita suoraan sen sivunumeron, jolle haluat hypätä.

Katso täältä uuden näköislehden työkalujen käyttöohjeet!

Reimari 14 – 2024

Selaa julkaisua

Mitä pidit tästä lehdestä?